Σύνδεση
Υπό προστάτη τη Α.Β.Υ. τω Ηγεμόνι Γεωργίω, Γυμναστικός Σύλλογος Ρεθύμνης. Λόγος πανηγυρικός επί τοις εγκαινίοις του Γυμναστηρίου 23η Απριλίου 1900 και Λογοδοσία των πεπραγμένων του πρώτου έτους από 10 Οκτωβρίου 1899-10 Σεπτεμβρίου 1900 / [εκφωνηθέντες υπό Εμμ. Γ. Γενεράλι]
Πλήρης μορφή MARC Αποθήκευση
Μορφή Εγγραφής
Βιβλιογραφικό Επίπεδο: Μονογραφία
Τύπος Εγγραφής: Γλωσσικό υλικό, έντυπο
Γλώσσα: Ελληνικά
Τίτλος: Υπό προστάτη τη Α.Β.Υ. τω Ηγεμόνι Γεωργίω, Γυμναστικός Σύλλογος Ρεθύμνης. Λόγος πανηγυρικός επί τοις εγκαινίοις του Γυμναστηρίου 23η Απριλίου 1900 και Λογοδοσία των πεπραγμένων του πρώτου έτους από 10 Οκτωβρίου 1899-10 Σεπτεμβρίου 1900 / [εκφωνηθέντες υπό Εμμ. Γ. Γενεράλι]
Τίτλος ράχης: Διάφορα
Τίτλος τμήματος: Λόγος πανηγυρικός επί τοις εγκαινίοις του Γυμναστηρίου 23η Απριλίου 1900
Λογοδοσία των πεπραγμένων του πρώτου έτους από 10 Οκτωβρίου 1899-10 Σεπτεμβρίου 1900
Δημοσίευση: Εν Ρεθύμνη : Τύποις "Ίδης", 1901
Φυσική Περιγραφή: 22 σ. ; 20 εκ.
Σημειώσεις: Το αντίτυπο 84790 είναι δεμένο μαζί με το "Τραγώδιον του εν έτει 1866 Πολέμου της Κρήτης..." με τίτλο εξωφύλλου "Διάφορα"
Το αντίτυπο 200 είναι δεμένο μαζί με το " Κανονισμός του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Ρεθύμνης"
Περιεχόμενα: Πανηγυρικός ρηθείς επί τοις Εγκαινίοις του Γυμναστηρίου του Γυμναστικού Συλλόγου Ρεθύμνης τη 23η Απριλίου 1900 -- Λογοδοσία του Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Ρεθύμνης κ. Ε. Γ. Γενεράλι επί τη λήξη της πρώτης από της ιδρύσεως περιόδου
DDC Ταξινόμηση: Ρ-889.8 ΓΕΝ
GRRET_000000000000000414
Jpeg&svc
  • Σελίδες: 26
  • PDF Αρχείο: Όχι
  • Εμφανίσεις: 937
  • Σχόλια: 0
  • Ψήφοι 0Vote
Bookmark and Share
Η εφαρμογή ΑΒΕΚΤ e-opac για τη διαχείριση και τη διάθεση ψηφιακού περιεχομένου αναπτύχθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) με τη χρήση Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα και το σύστημα ΑΒΕΚΤ. Το ψηφιοποιημένο υλικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου έχει παραχθεί στο πλαίσιο του έργου 'Ψηφιοποίηση Δημοσίων Βιβλιοθηκών' του ΕΠ Κοινωνία της Πληροφορίας (Γ' ΚΠΣ) ενώ για τη διάθεσή του μέσω της εφαρμογής ΑΒΕΚΤ e-opac φιλοξενείται στις εικονικοποιημένες τεχνολογικές υποδομές του ΕΚΤ. Περισσότερα για την εφαρμογή διαχείρισης και διάθεσης ψηφιακού περιεχομένου ΑΒΕΚΤ e-opac δείτε εδώ.
Loading Παρακαλώ περιμένετε...
Κλείσιμο

Η διαδικτυακή εφαρμογή «ABEKT e-opac» για τη διαχείριση και τη διάθεση ψηφιακού περιεχομένου αναπτύχθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) με τη χρήση Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα* και το σύστημα ΑΒΕΚΤ, χωρίς άλλο κόστος αδειών λογισμικού, ενώ καλύπτει ανάγκες τόσο της βιβλιοθήκης όσο και των χρηστών της, παρέχοντας τις παρακάτω λειτουργίες:

1. Διαχείριση εφαρμογής ABEKT e-opac, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τη βιβλιοθήκη για τη διαχείριση των μεταδεδομένων, του ψηφιακού υλικού, των εγγεγραμμένων μελών, των αναζητήσιμων ετικετών (tags) που μπορούν να προστεθούν στο ψηφιακό υλικό, των ρυθμίσεων που αφορούν την εμφάνιση της εφαρμογής στους χρήστες.

2. Αναζήτηση-ανάκτηση βιβλιογραφικών εγγραφών, η οποία χρησιμοποιείται χωρίς κάποιο περιορισμό τόσο από τη βιβλιοθήκη όσο και από διαδικτυακούς χρήστες καλύπτοντας και βιβλιοθηκονομικές ανάγκες καθώς παρέχεται η δυνατότητα:

3. Προβολή του ψηφιακού υλικού, η οποία χρησιμοποιείται τόσο από τη βιβλιοθήκη όσο και από διαδικτυακούς χρήστες χωρίς κάποιο περιορισμό, παρέχοντας τη δυνατότητα:

Η διαδικτυακή εφαρμογή «ABEKT e-opac» λειτουργεί στις εικονικοποιημένες (virtualized) τεχνολογικές υποδομές του ΕΚΤ, με δυνατότητα διάθεσης μεγάλου όγκου ψηφιακού περιεχομένου και προηγμένες δυνατότητες διαδικτυακής διαχείρισης και διάθεσης μεταδεδομένων και ψηφιακού περιεχομένου ενώ μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα χωρίς να έχει υψηλές απαιτήσεις σε εξοπλισμό.


*Για τη λειτουργία της αναζήτησης των βιβλιογραφικών εγγραφών χρησιμοποιούνται εξελιγμένες μηχανές μετα-αναζήτησης με βάση το πρωτόκολλο Z39.50 indexdata/Pazpar2 (http://www.indexdata.com/pazpar2). Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν συστήματα ΕΛ/ΛΑΚ το RubyOnRails (http://rubyonrails.org), ο Internet Archive Book Reader/Datanode ενώ περιέχονται περιέχονται τεχνολογίες σύγχρονων διαδικτυακών εφαρμογών JQuery/Ajax.